opc_loader

𝐖𝐢𝐣 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐝𝐞 𝐄𝐚𝐬𝐲-𝐍𝐁 𝐓𝐄𝐂𝐇𝐍𝐈𝐊 𝐧𝐮 𝐨𝐨𝐤 𝐢𝐧 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝.

De NB-IoT transmissiestandaard, speciaal ontwikkeld voor het Internet of Things (IoT), helpt ons om state-of-the-art noodverlichting te bieden.

Hoe is dat mogelijk?

NarrowBand-technologie kan slechts een kleine hoeveelheid gegevens overdragen, maar kan deze tot ver in het gebouw overbrengen.
Zo redden we ons met 0,3 KB voor een statusmelding, die we dan over een grote afstand van de armatuur uitzenden!

Voor de datatransmissie van de easy-NB lampen is geen toegang tot uw gebouw of bedrijfsnetwerk nodig.
De gegevens worden vanaf elke armatuur verzonden met behulp van een ingebouwde simkaart via een mobiel netwerk.

24 UUR - 365 DAGEN PER JAAR - ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR

De inbedrijfstelling, de uitvoering van de voorgeschreven tests en hun documentatie zijn nu ook aanzienlijk vereenvoudigd met easy-NB voor armaturen met autonome batterijen. Onze webapplicatie, gemaakt in responsive design, zorgt ervoor dat easy-NB op vrijwel elk huidig ​​apparaat kan worden gebruikt. Ongeacht of de pc of MAC op kantoor of via een mobiel apparaat is, toegang is overal mogelijk. Dankzij de continue uitbreiding met nieuwe functies en de aanpassing van easy-NB aan de huidige standaarden is het nu voor het eerst mogelijk om altijd up-to-date te zijn zonder naar de eindklant ter plaatse te gaan! Voor klanten met een groot aantal objecten is naast de icoonweergave ook een lijstweergave met verschillende filters beschikbaar. Met FiSCHER easy-NB blijven geen wensen van de klant onvervuld.

Bespaar tijd voor uw eerste installatie en registreer u vandaag nog op easy-nb.de.

Prijzen worden per project berekend. 

Laptop und Smartphone